25 de juny del 2006

Saïd Dai Day, campió autonòmic de 5000 ml

Els dies 24 i 25 de juny, va tindre lloc a Castelló el Campionat Autonòmic Absolut d'Atletisme a l'Aire Lliure.
Allí va participar, en la prova de 5000 metres llisos, Saïd Dai Day, i ho va fer de la millor manera, guanyant la cursa amb autoritat. Saïd declarava estar molt content; és la competició de la temporada que l'ha deixat més satisfet. Va arriscar al començament de la cursa i es va escapar juntament amb un corredor de Madrid que competia fora de concurs i venia a fer marca. Al primer km ja anaven destacats de la resta de participants, i al km 2, Saïd va forçar encara més la màquina i es va escapar; va fer la resta de la cursa en solitari i destacat i va entrar a meta en primera posició, fent els 5 km en 15 minuts 15 segons; a 10 segons de Saïd entrava Fèlix Pont del C. A. Safor Salinas, i encara 5 segons després, José Serrano, del C.A. Fent Camí Mislata.