17 de juny del 2006

Saïd Dai Day guanya la cursa de Benissa.
Maxine McKinnon i Lourdes López Larrey vencen també en les seues categories
13 pòdiums per al club.

SAID DAI DAY va gaunyar la prova reina de la Cursa de Benissa amb quasi un minut d'avantatge sobre el segon classificat Juan Antonio Fernández, del C.A. Benidorm, però no va poder revalidar la victòria en el X Circuit a Peu de la Marina Alta en la categoria masculina. Saïd ha guanyat 5 de les 8 proves disputades i ha quedat segon en una altra, però el campionat autonòmic de 1000 m disputat a Elx, en què Saïd va quedar segon, li va impedir participar en la cursa d'Ondara i finalment José M. Garcia Barragan, del Llebeig de Xàbia, amb la seua participació en 7 curses ha sumat més punts que Saïd.
MAXINE McKINNON va guanyar també en la seua categoria de Veterans B fem. amb uns exccepcionals 35 minuts 50 segons.
L'atra victòria del Club d'Atletisme Diànium Travermed-Baleària-Pavasal-Iscomar va ser la que va obtindre la joveneta promesa LOURDES LÓPEZ LARREY en la categoria Principiant fem, acompanyada de SOFIA SCHULZE-STEINEN, també del nostre club, que va quedar segona.
Els altres pòdiums van ser els obinguts per MARIA PERELLÓ 2a en Benjamí fem, MIQUEL PIERA 2n en Aleví masc, ALBA SÁNCHEZ 3a en Aleví fem, MARC PASTOR 2n en Infantil masc, CHRISTIAN ESCRIBANO 2n en Cadet masc, NOEMI LÓPEZ 3a en Infantil fem, MARINA PASTOR i MIREIA PÉREZ LUCAS 2a i 3a, respectivament en Cadet fem i ANA SALA 2a en Juvenil fem