10 de juny del 2006

Emilio Vizcaya torna a guanyar la prova reina
Maxine McKinnon, Miquel Piera, Aina Fornés i Marc Pastor vencen també en les seues categories
13 pòdiums per al C.A. Diànium

Reportatge de fotos
El C. A. Diànium Iscomar-Travermed-Baleària-Pavasal no va faltar a la cita de la popular d'Ondara el dissabte passat, dia 10 de juny, i com era d'esperar, tampoc no van faltar les èxits aconseguits pels atletes del club.
EMILIO VIZCAYA va tornar a guanyar la prova reina amb una total autoritat, més d'un minut de diferència amb José M Garia Barragan, el segon classificat.
Però a part de la victòria destacada d'Emilio, el C.A. Diànium va col·locar ni nés ni menys que 5 atletes entre els 13 primers de la cursa: PERFECTO PUIG 3r en Senior masc, JUAN MARTÍNEZ 2n en Veterans A masc, ANTONIO MASANET 9è en Senior masc i VICENT LLOPIS CHELI 3r en Veterans A masc.
També van guanyar en les seues categories MAXINE McKINNON en Veterans B fem, MIQUEL PIERA en Aleví masc, AINA FORNÉS en Aleví fem i MARC PASTOR en Infantil masc.
Completen els 13 pòdiums aconseguits pels atletes del C. A. Diànium els aconseguits per ENRIQUE VICENS 2n en Benjamí masc, MARIA PERELLÓ 3a en Benjamí fem, LARA LLOBREGAT 2a en Infantil fem, MIREIA PÉREZ LUCAS 2a en Cadet fem i ANA SALA 3a en Juvenil fem
Destaquem també les curses d'ALBA SÁNCHEZ 4a en Aleví fem, ANA GONZÁLEZ 5a i NOEMI LÓPEZ 6a en Infantil fem i CHRISTIAN ESCRIBANO 4t en Cadet masc, que amb una bona cursa, es van quedar fregant el pòdium