11 de març del 2007

Emilio Vizcaya i Saïd Dayday en el Campionat d'Espanya de Cross

11-03-07. Emilio Vizcaya i Saïd Dayday van participar el Campionat d'Espanya de Cross, que va tindre lloc a Càceres el diumenge passat. En haver-se eliminat el cross curt en l'edició d'enguany, els dos atletes del Club d'Atletisme Diànium van participar en el cross llarg, en una cursa amb els millors corredors de cross de l'atletisme espanyol. Emilio va arribar en la posició 71; va fer els 12.050 m en 38:31, a un ritme de 3:11 el km. Per la seua banda, Dayday va arribar en la posició 103, i va invertir 40:04, a un ritme de 3:19 el km. Els nostres corredors participaven en representació de la selecció de la Federació Valenciana d'Atletisme i juntament amb els altres atletes seleccionats, com Miguel Barzola o Noel Cutillas, van aconseguir la sisena posició per autonomies. La guanyadora va ser la selecció catalana, seguida de la de Castella-La Manxa. El guanyador individual de la cursa va ser Ayad Lamdassem, representant de la selecció catalana, però en no ser espanyol, ja que la seua nacionalització està encara tramitant-se, el títol de campio d'Espanya de cross va recaure en el segon classificat, Juan Carlos de la Ossa.