25 de març del 2007

4a Mitja Marató Ciutat de Dénia Gran Premi Travermed

Èxit de participació i d'organització en la 4a Mitja Marató Ciutat de Dénia Gran Premi Travermed
Saïd Dayday 4t; Maxine 2a
El Club d'Atletisme Diànium aconsegueix 11 pòdiums


Fotos de la cursa
Més fotos

25-03-07. La 4a edició de la Mitja Marató Ciutat de Dénia Gran Premi Travermed va acabar el diumenge 25 amb un nou rècord de participació. 786 atletes van acabar la mitja marató i 117 en les curses de les categories menors. El nombre d'atletes que van prendre l'eixida, naturalment, va ser superior.

El Club d'Atletisme Diànium vol agrair a Travermed Gestió Immobiliària i a l'Ajuntament de Dénia la seua gran ajuda; així com les aportacions dels col·laboradors Ale-Hop, Super G, Xaranga Tequila, Aiguabona, Coca-cola, Solán de Cabras, Grefusa, Axa Seguros, la Marina de Dénia, la Diputació d'Alacant, Policia Local de Dénia, Protecció Civil, Creu Roja de Dénia, Col·legi Maristes de Dénia, Club Deportivo Dénia, Club Ciclista Dénia, Juan V. Navalmoral Pedro sense la qual aquesta mitja Marató no haguera estat possible. I naturalment, no podem oblidar el treball  silenciós però efectiu realitzat pels més de 200 voluntaris que desinteressadament van oferir el seu treball perquè tot funcionara perfectament el dia de la cursa.

Quant als resultats esportius, cal destacar el 4t lloc aconseguit per Saïd Dayday i el segon de Maxine McKinnon, darrere de la campiona Yamilka González. Bons resultats també els aconseguits per Juan Martínez i Víctor Fernández, 3r i 6è veterans A i Perfecto Puig, 3r júnior.

En les categories menors el club va disfrutar de les victòries de Marc Pastor en cadets i Tiffany Kelleway en infantils; i els pòdiums de Quique Vicens, 3r aleví, Malena Vázquez, 2a aleví, Anna Durà, 2a i Mireia Rey 3a en benjamí, Miquel Piera 2n infantil, Rosa Durà, 2a cadet.