12 de març del 2007

I Criterium de Fondo Ciutat de Dénia

El C.A. Diànium, l'Ajuntament de Dénia i la Federació Valenciana d'Atletisme organitzen
el I Criterium de Fondo Ciutat de Dénia. Campionat Autonòmic de 10.000 m.l. absolut



17-03-07. El dissabte, 17 de març, de vesprada, tindrà lloc al poliesportiu de Dénia el I Critèrium Nacional de Fondo Ciutat de Dénia. L'ocasió s'aprofitarà per a fer el Campionat Autonòmic de 10.000 ml en les categories absoluta (sènior) i promesa.

Es tracta d'un event amb una complexitat organitzativa i una importància en la participació d'atletes superior a les que últimament hem pogut disfrutar en el poliesportiu municipal, ja que en aquesta ocasió, tot i que fins el mateix dia no es coneixerà, s'espera la participació de corredors de fons (hòmens i dones) vinguts de tot Espanya, que aprofitaran el bon estat de forma en què es troben, recent acabada la temporada de cross, per a obtindre unes bones marques en la pista i fer la mínima per a participar en competiciones de pista d'àmbit superior.

La prova començarà a les 6 de la vesprada amb el 3.000 de cadets i juvenils. Seguirà sobre les 6:30 amb el 3.000 de les categories superiors. Al voltant de les 7, s'espera donar l'eixida a la primera sèrie de 5.000; i acabarà, passades les 8:30 amb l'última sèrie de 10.000.