28 d’abril del 2007

Alejandro Puig millora la marca en Marràqueix i està a unes centèsimes de la mínima per a Pekin

28-04-07. Alejandro Puig, atleta en cadira de rodes, va estar la setmana passada en Marràqueix (Marroc) participant en unes proves d'atletisme adaptat amb els millors atletes de l'especialitat, d'Europa i el nord d'Àfrica. Després de diversos dies d'adaptació i entrenaments, les proves es van disputar entre dissabte 28 i diumenge 29.

En la prova de 100 ml, Alejandro va obtindre la medalla d'or amb un temps de 16,50 s, ja que encara que en principi va quedar en segon lloc a només 10 centèsimes del primer, aquest últim va ser desqualificat perquè tenia un grau de minusvalidesa menor i per tant pertanyia a una categoria diferent.

En la cursa de 200 ml, Alejandro va tindre uns problemes mecànics en la seua cadira de rodes, se li va desequilibrar la direcció en la corba i no va poder passar de la 4a plaça, en una cursa que fins aleshores anava controlant sense problemes i anava en la primera posició.

La seua progressió en les últimes setmanes fa preveure que prompte podrà aconseguir baixar les escasses dècimes de segon que separen les seues marques de les mínimes necessàries per a guanyar-se la participació en els Jocs Paralímpics de l'any que ve a Pekin. La propera cita d'Alejandro serà el campionat d'Espanya que es celebrarà els dies 2 i 3 de juny en Albacete.