22 d’abril del 2007

Tiffany Kelleway segona i la seua germana Yasmin 13a en la mini marató de Londres

22-04-07. El passat diumenge, 22 d'abril, va tindre a lloc a Londres la Flora London Marathon. Aquesta prova és un referent internacional en la prova de la marató. En aquesta ocasió la van acabar 35.667 atletes de totes les condicions atlètiques; el guanyador va ser Martin Lel de Kenya, que va fer els 42,2 km del recorregut en 2:07:41, mentre que l'última participant, la que feia 35.667 en arribar a la meta la va acabar en 8:30:05.

Paral·lelament a la marató, es celebra una multitudinària i impressionant festa. Quan ja han eixit els corredors i abans que arribe el primer, té lloc la mini marató, una cursa per a xiquets i xiquetes sobre les últimes 2,65 milles (4.264 m) del recorregut. En aquesta cursa van prendre part més de 3000 xiquets i xiquetes enquadrats en tres grups d'edat.El Club d'Atletisme Diànium Travermed-Pavasal-Iscomar-Baleària vatindre una representació en aquest event. Les germanes Tiffany i Yasmin Kelleway van tindre el privilegi de córrer aquesta impressionant cursa formant part de la selecció del barri de Bexley i encara que van estar perjudicades pel lloc d'eixida degut al gran nombre de participants, ho van fer amb molt bons resultats. Tiffany va acabar en la segona posició del seu grup d'edat (11 i 12 anys), va fer els 4,2 km en 16:04 i va ocupar la 7a plaça en la classificació general femenina, per davant de quasi totes les participants de major edat (13-14 i 15-16). Per la seua banda, Yasmin va fer el recorregut en 17:39 i va acabar en una molt bona 13a posició del seu grup d'edat. El gran nombre de públic i les estrictes mesures de seguretat que s'apleguen en la meta, que és la mateixa que uns moments després acull l'arribada dels millors maratonians del món, és una impressió que difícilment oblidaran aquestes joves atletes.