22 d’abril del 2007

Alejandro Puig, or i plata en l'autonòmic d'atletisme adaptat

22-04-07. El denier Alejandro Puig, corredor en cadira de rodes del C. A. Diànium, va participar el passat diumenge 22 d'abril en el Campionat Autonòmic d'Atletisme Adaptat, disputat en la pista d'atletisme del Túria a València.

Alejandro va participar en les proves de 100 m i 200 m amb molt bons resultats. En 100 m va guanyar el campionat autonòmic en fer-os en 17,53 s. La prova de 200 m va resultar extremadament igualada i Alejadro va aconseguir la segona plaça (subcampionat autonòmic) a unes escasses 20 centèsimes del guanyador. Va fer un temps de 31,01 s. Cal dir que els temps van millorar moltíssim respecte a les de l'any passat ja que en aquests moments tots els corredors d'èlit de l'atletisme adaptat es troben en un moment d'especial preparació de cara a les proves de selecció per als Jocs Paralímpics que es disputaran a Pekin l'any que ve, després dels Jocs Olímpics. De fet, Alejandro s'ha desplaçat aquesta setmana a la localitat marroquina de Marràqueix a disputar unes proves de classificació per als Jocs Paralímpics de Pekin.

Els propers dies 2 i 3 de juny, a Albacete, es disputaran les proves del Campionat d'Espanya d'Atletisme Adaptat, on Alejandro confia tornar a obtindre molt bons resultats.