1 d’abril del 2007

C.A. Diànium als Mini Jocs de la Marina Alta
Pòdiums per a Raúl Bertomeu, Marc Pastor, Miquel Piera, Paula Moreno i Rosa Durà

01-04-07. El cap de setmana passat, 31 de març i 1 d'abril, els atletes infantils i del primer any de la categoria cadet, del C.A. Diànium van participar en les proves d'atletisme del VII Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta, que van tindre lloc a la pista del Poliesportiu Municipal de Dénia, amb molt bons resultats.

Aquests quatre atletes van competir representant a Dénia:

Laia Far Noguera va realitzar una marca de 12,8 en els 80 m.l.; va quedar 4a de la seua sèrie, però no va poder classificar-se per a semifinals degut al fet que les altres sèries van ser més ràpides. També va participar en el salt de llargada i va quedar en 4a posició amb un salt de 3,12 m, que millora la seua marca personal en 20 cm. Finalment el diumenge al matí va participar en la prova de cross realitzant un temps de 8:17,7 i aconseguint la 5a posició.

Raúl Bertomeu i Saúl Díaz van participar en la prova de 150 m.l. i els dos es van classificar per a semifinals i després per a la final. Raúl va aconseguir el 4t lloc amb una marca de 22,6 i Saúl el 8è amb 24,8 encara que va fer la seua millor marca en l'eliminatòria del dissabte amb 23,8. També van participar en el salt d'alçada quedant Raúl en tercera posició amb 1,20 m i Saúl 4t amb 1,10 m. El diumenge van participar en el cross recorrent els 3000 m dels quals constava el circuit en 11:59,6 i 13:26,3 respectivament a pesar de participar amb atletes nascuts en 1993 i 1994, sent ells del 95.

Manel Mas va realitzar dos concursos de llançaments, aconseguint la cinquena posició en el llançament de pilota amb 25,30 m i la setena en el de pes amb 6,84 m, a pesar de llançar amb la bola de 4kg (oficialment en la seua categoria es llança amb 3kg)

Els atletes Marc Pastor i Miquel Piera representant a Pego i a Orba respectivament van realitzar boníssimes actuacions en les proves de 1000 i 150 m.l., salt d'alçada i cross. Marc va realitzar un temps de 2:57,2 en els 1000m.l. quedant en segona posició i 21,1 en 150m.l. després d'un total de 5 carreres entre eliminatòries, semifinals i finals. I Miquel va saltar 1.10 en alçada classificant-se en 4a posició i aconseguint el 2º lloc en el cross després d'una boníssima carrera.

L'atleta Paula Moreno representant als Poblets va aconseguir el primer lloc en la prova de 1000m.l. i en el cross amb unes marques de 3:34,5 i 7:58,2 respectivament.

Rosa Durà va aconseguir la 3º plaça en el 1000 amb 3:41,0 participant simultàniament en diversos partits de bàsquet al llarg del cap de setmana i representant a Pedreguer.

Ivan Perelló, representant a Sanet i els Negrals va participar en 150 m.l. i va arribar a la final del diumenge, on va quedar en 8a posició, encara que també participava en futbol-sala.

El C.A. Diànium vol agrair l'ajuda als i les atletes i pares i mares que han col·laborat com a voluntaris/es: Ana, Cristina, Maria, Dani, Patricia, Noemí, Pablo, Mari, Paco Sala, Xelo, Vicent, Francisco, Inma, Antonia, Maria, Ximo, Marina, Toñi, Xaro, Fina, Miquel -el nostre president- i les entrenadores Gema, Antonia i Maribel.

No volem acabar aquest repàs, sense esmentar que aquests Mini Jocs no han estat el mateix sense la participació de dues grans atletes del club que de ben segur hagueren augmentat el nombre de premis aconseguits pel club i desitjar la seua prompta recuperació: Aina Fornés i Alba Sánchez.

I finalment volem expressar molt sinceres disculpes als atletes alevins Patricia Mas, María Perelló, Malena Vázquez i Quique Vicens que per causes internes de l'organització no han pogut participar en aquests Mini Jocs.