28 d’abril del 2007

V Cursa Popular de Teulada

Saïd DayDay guanya amb autoritat la V Cursa Popular de Teulada
Maxine McKinnon vencedora en xiques
Alicia Vicens, Maria Perelló, Tiffany Kelleway, Marc Pastor, Vicente Pedrós i Cristina Bertomeu vencen també en les seues categories


28-04-07. El C.A. Diànium va lluir el seu equipatge en la V Cursa Popular de Teulada, la segona cursa del Circuit a Peu de la Marina Alta. El nostre club es va fer vore per Teulada tant per la quantitat d'atletes participants com pel gran nombre de trofeus que van aconseguir.

Amb els seus 58 atletes arribats a meta en totes les categories, el Club d'Atletisme Diànium Pavasal-Iscomar-Travermed-Baleària va ser de nou, segons els llistats de SomEsport, el que va tindre major participació en la cursa.

L'atleta de Gata Saïd Dayday es va passejar per la cursa i va ser el clar vencedor, amb quasi un minut d'avantatge sobre el segon, Juan Antonio Fernández, del C.A. Benidorm.

En dones, la supremacia de Maxine McKinnon va ser encara major, vencedora femenina de la prova amb 7 minuts d'avantatge sobre la segona, Amparo Villar, del C.A. Safor.

El 15è lloc de la general aconseguit per Víctor Fenández i el 20è d'Antonio Masanet també són remarcables.

En xiquets, els nostres van estar a l'altura del que saben fer: En prebenjamí, Alicia Vices primera, Lourdes López segona i Lua Fernández, a un pas del pòdium, 4a. En benjamí, Maria Perelló primera. En infantil xiques, el pòdium va ser complet, Tiffany Kelleway primera, Yasmin Kelleway segona, Marina Crespo tercera, i encara Alba Sánchez quarta. En xics, Miquel Piera segon. En infantil, Marc Pastor primer. En cadet femení, un altre ple, Cristina Bertomeu primera, Noemí López segona i Ana González tercera. En xics, també va guanyar Vicente Pedrós.

També van participar els xiquets Sofia Schulze-Steinen, Francisca Alberola, Pau Ronda, Núria Pérez, Pau Mahiques, Malena Vázquez, Laia Far, Patrícia Mas, Quique Vicens, Raül Bertomeu, Saül Díaz i Manel Mas i els majors Luis Vicens. Josep Vicent Bonet, Eduardo Muñoz, Dionisio Cheli, Tomás HIdalgo, José María Jorro, Joan Ribes, José Luis Sánchez, Rafael Todolí, Joan Morató, Francisco Sánchez, Pablo Camino, Vicente Llobell, Felipe García, Juan Garijo, María José Bertomeu, José Luis Peiró, Jaime Avargues, Mariano Ventero, Fani Ochoa, Carmina Crespo, Gema De Fez, Juan Mengual, Guillermo Lledó, Laura Llorca, Carmen Cornejo, Salvador Salort i Paqui Bolufer.