I Volta a Peu al Verger

Emilio Vizcaya guanyador destacat de la I Volta a Peu al Verger
Maxine McKinnon la primera dona
Marina Crespo i Miquel Piera vencen també en les seues categories

21-04-07. Comença una nova edició del Circuit a Peu a la Marina Alta i el Club d'Atletisme Diànium Travermed-Iscomar-Pavasal-Baleària ho fa com l'any passat destacant tant en la quantitat de participants com en els resultats destacats aconseguits.

D'acord amb les llistes de SomEsport, el nostre club va ser de nou el que major nombre de participants aplegava, amb els seus 49 corredors arribats a meta.

Emilio Vizcaya va complir les expectatives i va aconseguir una victòria destacada en la cursa gran, amb un minut d'avantage sobre el segon classificat, Ignacio Cardona del Llebeig de Xàbia. Emilio va fer els 10 km de la cursa en un temps de 31:05, a una mitjana de 3:07 el km.

A pesar de ser veterana B, Maxine McKinnon tampoc no va haver de patir molt per a aconseguir la victòria en dones amb quasi 4 minuts d'avantatge sobre la segona classificada, Louise Ambler del Corremundos de Teulada. Maxine va fer els 10 km en 36:04.

Destaquem també Antonio Masanet, 10è de la general, amb un temps de 34:21 i Víctor Fernández que va arribar a penes 2 segons després; els dos van córrer a un ritme de 3:26 el km

En les categories menors no van faltar les victòries dels atletes del C.A. Diànium. Miquel Piera i Marina Crespo van aconseguir guanyar les seues curses en la categoria aleví, i els va acompanyar Alba Sánchez en el segon lloc. També van obtindre el segon lloc Joan Far en barrufet, Alicia Vicens en pre-benjamí, Maria Perelló en benjamí i Cristina Bertomeu en cadet.

Lua Fernández 4a en pre-benjamí i Quique Vicens 6è en aleví es van acostar als llocs del pòdium.

També van participar Luis Garcia, Adrià Borrell, Laia Far, Raül Bertomeu, Pau Mahiques i Ivan Perelló en les curses menors i Luis Vicens, José Miguel Carpi, Josep Bonet, Christian Escribano, Francis Sánchez, Vicente Pedrós, Dionisio Cheli, Juan Camarena, Eduardo Muñoz, José Maria Jorro, Tomás Hidalgo, Joan Ribes, José Luis Sánchez, Mario Cardona, Vicent Fornés, Rafael Todolí, Joan Morató, José Martínez Morenilla. Pablo Camino, Sebastià Mahiques, Gema de Fez, Mariano Ventero, Vicente Llobell, Xelo Català, Fani Ochoa, José Luis Peiró, Jaime Avargues i Juan Mengual que una vegada més van fer gran el nostre club.