26 d’abril del 2008

El C. A. Diànium en el campionat provincial escolar d'equips


26-04-08. Dissabte, 26, es va fer la 2a jornada del campionat provincial d'equips a la pista d'Atletisme Tossal d'Alacant. La primera jornada s'havia fet el dia 5 d'abril a Benidorm.

Van participar les categories aleví, infantil i cadet, encara que el Diànium només va poder presentar l'equip infatil femení i els dos equips cadets (masculí i femení). També van participar, fora de concurs, alguns atletes de la categoria infantil masculí.

La gran participació que hi va haver va fer que les proves es retardaren moltíssim i no es va poder disputar la prova de llançament de disc. Per tant, la competició d'equips encara no ha acabat, i tampoc no es van fer públiques les puntuacions dels equips ni els resultats de moltes proves. De tota manera, pel transcurs de les proves i els resultats que coneixem, sabem que els dos equips femenins, infantil i cadet, estan molt ben classificats i no dubtem que aconseguiran algun dels tres trofeus del campionat provincial, però això encara ho ha de confirmar la Federació d'Atletisme.

Aquests són els atletes del nostre club que hi van participar, i alguns dels seus resultats: En infantil masculí van participar Raúl Bertomeu i Saúl Díaz. Les infantils femenines van participar en martell (Patricia Mas Monsonís 1a amb 19.39 m i Laia Far Noguera 3a amb 16.15 m), en 220 m.tanques (Aina Fornés Català 1a amb 34.00 s i Alba Sánchez Llull 2a de la seua sèrie amb 37.91 s), 80 m.llisos (Aina Fornés Català 1a i Malena Vázquez Martín 2a de la seua sèrie), 3000 m.llisos (Tíffany Kelleway 1a amb 11:01 i Yasmín Kelleway 2a amb 12:10), triple salt (Laia Far Noguera 4a amb 8.37 m i Marina Crespo Fernández 6a amb 7.16 m) i els dos equips de relleus 4x80 (Vázquez-Sánchez-Far-Fornés primeres amb 45 s i Crespo-Moreno-T.Kelleway-Y.Kelleway segones de la seua sèrie. Els cadets que van participar van ser Carlos Heredero, Manel Mas, Masc Pastor i Adrià Llobell en xics, i les xiques Gessamí Bordes, Beatriz Ferrer, Gina Thornton, Isabel Caminal, Mili Lovell, Diana Caminal i Sarah Webster.