19 d’abril del 2008

Els infanitls del Diànium en Onil

19-04-08. El dissabte 19 d'abril es va disputar el XVI Trofeu de Festes d'Atletisme d'Onil, per a les categories d'aleví i infantil, dins dels XXVI Jocs Esportius.

La participació en categoria infantil per part del C.A. Diànium va ser excel·lent així com els resultats. Tots els nostres participants, dirigits per l'entrenadora del club Maribel Mira, van guanyar alguna medalla, tot i que hi havia una gran participació d'atletes dels clubs de tota la provícina d'Alacant.

En la modalitat de proves combinades van participar Laia Far Noguera i Aina Fornés i Català que va arrasar en quant a trofeus i medalles. Laia va obtindre un resultat de 1089 punts amb unes marques de 16 s, 4.87 m, 3.78 m i 12.20s en els 80 m. tanques, llançament de pes, salt de llargada i 80 m.l. respectivament. I Aina va obtindre 1925 punts, quedant en primera posició destacada i guanyant tres de les quatre proves amb unes marques de 13.1 s, 6.41 m, 4.50 m i 11.0 s. En el lliurament de trofeus no parava de pujar i baixar al pòdium (3 ors al guanyar 3 proves del tetratló, trofeu José Ureña a les millors proves combinades, trofeu Salvador Vila al millor "vallista" de la competició i, empatada amb una atleta d'Onil, trofeu Javier Arques al millor velocista de la competició).

En la modalitat de proves individuals van participar Belén Moreno en els 80 m.l. amb una marca de 12.90 s i en llançament de pes amb 5.62 m (millor marca personal). Malena Vázquez en el 80 m.t. i els 500 m.l. afiançant la seua marca d'enguany en 1:35.8. Saúl Díaz va córrer també els 500 m.l. tornant a baixar la seua marca en 3 segons amb un crono de 1:27.8 medalla de bronze; també va participar en llançament de pes i va fer una marca de 7.84 m. Raúl Bertomeu va saltar 1.25 m en alçada col·locant-se en 3a posició i 4t en els 1000 m.l. amb una marca de 3:31.3.

En el relleu de 4x80 les nostres xiques van quedar segones amb una bona marca de 45.9 s (Vázquez-Moreno-Far-Fornés), a molt pocs segons de les primeres, del C.A. Sant Vicent.