24 d’octubre del 2008

Assemblea general ordinària

24-10-08. El divendres passat, el Club d'Atletisme Baleària Diànium va celebrar la seua assemblea general ordinària, en la sala multiusos de la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal de Dénia.

En ella es va fer un repàs de la situació econòmica del club, una mica complicada després de la retirada de dos dels espònsors que no han complit els compromisos econòmics que havien adquirit amb el club per a la temporada passada, cosa que ha provocat un petit dèficit econòmic. La Directiva va anunciar un pla d'estalvi per a preservar la salut econòmica del Club, que comportarà entre altres coses el manteniment de l'equipació de competició durant un any més. També va fer una crida als socis per incrementar el treball encaminat a poder augmentar els ingressos.

Després es va presentar el projecte esportiu per a la temporada 2008-09. Es van exposar les competicions que té previstes organitzar el club; dues d'elles ja han tingut lloc, la volta a peu a la Xara, organitzada conjuntament amb l'Ajuntament de la Xara, els festers i el C.A. la Xara, i la Cursa Solidària, juntament amb l'Associació Ludai. Les proves que té previstes organitzar el club són la Mitja Marató de Dénia, entre març i abril, un parell de proves provincials en la pista d'atletisme en el mes de gener i les proves d'atletisme del Minijocs de la Marina Alta, en el mes d'abril. Hi ha encara algunes proves pendents de confirmar, com ara el campionat autonòmic de 10000 m l i alguna més que potser fem dins del calendari provincial d'aire lliure, que encara no s'ha confeccionat.

Es va presentar l'acord d'associació del nostre club amb el C.A. Garcia Galera Sant Joan i el C.A. Oriol-EDM d'Orihuela, de manera que les xiques del C.A. Sant Joan i de l'Oriol puguen participar en l'equip del Diànium en la Copa de Clubs i els nostres xics ho puguen fer en el Sant Joan, augmentant d'aquesta manera la possibilitat de participació en competicions de tots els nostres atletes.

Es va donar fe de la coordinació en el treball de les categories menors entre el nostre club i l'Escola Municipal d'Atletisme, que ha anat augmentant paulatinament en els últims anys i que podem considerar que enguany ja és completa, sempre pensant en els interessos dels xiquets i xiquetes de Dénia i la comarca de la Marina Alta, perquè puguen practicar un esport que ens apassiona: l'atletisme.

Es va mostrar el compromís de l'ajuntament per intentar solucionar enguany les deficiències que té la pista d'atletisme, que són el salt de perxa i els obstacles; d'aquesta manera, podrem per fi, organitzar un campionat d'atletisme complet, ja siga provincial o autonòmic, sense renunciar, en un futur, a organitzar qualsevol altre tipus de competicions.