11 d’octubre del 2008

Critèrium Autonòmic Cadet Federat

Carlos Heredero campió i Marc Pastor subcampió i mínima per al campionat d'Espanya
Manel Mas campió en martell
Camila Lovell 3a en 300 m tanques

11-10-08. El dissabte, 11, de vesprada es va celebrar a la pista d'atletisme Tossal d'Alacant el Critèrium Autonòmic Cadet Federat, prova que substitueix l'anterior Campionat Autonòmic Cadet Federat. La competició es va veure deslluïda pel vent i la pluja que en alguns casos va impedir la consecució de millors marques.

En la prova de 600 m llisos, Carlos Heredero va ser campió amb una marca de 1:25.37, millor marca personal, que ratifica la seua mínima per a participar en el Campionat d'Espanya; Marc Pastor va ser segon, subcampió autonòmic, amb una marca de 1:29.08 millorant la seua marca de 1:33.24 i aconseguint la mínima per al Campionat d'Espanya, que tindrà lloc dissabte que ve 18 d'octubre a Lugo. Aquesta prova es va realitzar amb un vent bastant fort que durava quasi 200 metres des d'una corba i una de les rectes del recorregut. Des de l'eixida Marc es va col·locar en les primeres posicions corrent en tercer lloc i avançant als 300 metres al segon, per a acabar en aqueixa posició.

Manel Mas, en llançament de martell va quedar campió autonòmic, amb un llançament de 36.78 m, millorant la seua marca de 31.24 m. Els llançaments es van realitzar en condicions pèssimes, ja que poc abans havia plogut i el cercle de llançaments estava relliscós. El primer llançament va ser nul, però els següents van anar en progressió fins a l'últim que també va ser nul.

En 300 m tanques, Camila Jane Lovell va ser 3a, amb una marca de 48.56 s, ratificant la marca mínima que ja posseïa per a participar en el Campionat d'Espanya. També van participar Beatriz Ferrer 56.49 s i Isabel Caminal 1:00.53

En 100 m tanques, Gessami Bordes 17.21 s, marca personal, i Camila Jane Lovell 17.60 s, marca personal

En 100 m llisos, Gessami Bordes 14.02 s, marca personal, Sarah Webster 14.48 s, marca Personal, Beatriz Ferrer 14.59 s, marca personal, Isabel Caminal 15.11 s, marca personal, Diana Caminal 14.98 s, marca personal i Gina Thornton 15.18, marca personal

En 300 m llisos, Sarah Webster 4a, 46.50 s, marca personal

En 3km marcha va participar Gina Thornton.

El proper cap de setmana a Lugo es celebrarà el campionat d'Espanya cadet i en ell prendran part els atletes del C.A. Diànium Carlos Heredero, Marc Pastor i Camila Jane Lovell.