25 d’octubre del 2008

Presentació del Club d'Atletisme Baleària Diànium

25-10-08. Dissabte passat, de matí, va tindre lloc la presentació dels atetes i dels equips de les diferents categories del Club d'Atletisme Baleària Diànium.

La companyia Baleària ens va cedir el seu vaixell Patrícia Olívia, atracat al port de Dénia, per a poder dur a terme l'acte. Va resultar un marc immillorable, amb la mar de fons.

La meteorologia no ens va acompanyar; de fet, una hora abans de la presentació plovia a Dénia com feia temps que no ho havia fet, i la situació ens va plantejar la possibilitat d'ajornar l'acte. Durant tot el matí va continuar la pluja i això, malauradament va fer que l'assistència d'atletes, xiquets i pares fóra molt menor de l'esperada, però finalment es va dur a terme la presentació, amb la presència de la regidora d'Esports, Pepa Font, i el Cap de Negociat d'Esports Joan Roselló, de l'Ajuntament de Dénia i el Gerent, Ricard Pérez, de la Fundació Baleària, recolzant l'acte.

Vam començar per presentar els nostres entrenadors, Maribel Mira, Gema Molero i Ximo Lozano. L'altra entrenadora, Antonia Sanmiguel no hi va poder assistir per trobar-se malalta; la recuperació que està experimentant la seua malaltia farà que molt prompte puguem comptar de nou amb ella en els entrenaments dels seus atletes en la pista d'atletisme.

Els entrenadors van anar presentant els atletes de les diferents categories menors.

El nostre president Miquel Piera va presentar els atletes de la nostra elit. Hi van poder assistir Emilio Vizcaya, Maxine McKinnon i Juan Martínez. Saïd Dayday havia excusat la seua absència a l'acte.

L'acte va acabar amb uns parlaments molt emotius per part del nostre president Miquel Piera, el representant de la Fundació Baleària, Ricard Pérez, i la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Dénia Pepa Font.