19 d’octubre del 2008

V Cursa Solidària a benefici de l'Associació Ludai

Èxit esportiu, de participació i econòmic en la V Cursa Solidària a benefici de l'Associació Ludai
Saïd Dayday guanya la cursa absoluta


Resultats

19-10-08. Diumenge, de matí, es va celebrar la V Cursa Solidària, a benefici de l'Associació Ludai, organitzada pel C. A. Baleària Diànium i l'Associació Ludai (associació de mares i pares de xiquets discapacitats)

Les previsions meteorològiques amenaçaven amb aiguar-nos la festa, però finalment, hem tingut un dia esplèndid per a la pràctica de l'esport, cosa que ha afavorit molt l'afluència de corredors i de públic que han omplit el carrer Marqués de Campo i l'Esplanada del Port de Dénia, animant als participants i disfrutant de la festa. 150 xiquets i xiquetes han participat en les curses menors i uns 300 atletes han suat la camisola pels 8 km del recorregut de la cursa absoluta.

Els donatius entregats pels participants, a partir de la categoria cadet, i moltes altres persones que, encara que no han participat en la cursa, no han volgut perdre l'ocasió per a col·laborar amb aquesta causa solidària, han superat totes les previsions que s'havien fet els organitzadors. L'Associació Ludai té el projecte de la creació d'un centre d'atenció primerenca, imprescindible perquè els xiquets amb discapacitats puguen aconseguir el màxim d'autonomia, que els permeta millorar la seua qualitat de vida. S'han arreplegat 1500 euros que, evidentment és una quantitat molt menuda per a aquest projecte tan ambiciós, però que ha animat als membres d'aquesta associació a continuar treballant per aconseguir-ho. De fet el proper dia 14 de novembre organitzaran un sopar solidari en el Restaurant Salones El Poblet, en el qual poden participar totes les persones que hi vulguen col·laborar, tant adults com menuts. Més informació al telèfon 606240853.

El C.A. Baleària Diànium i l'Associació Ludai volen agrair a tots els patrociandors i col·laboradors, sense els quals no haguera sigut possible aquesta iniciativa; especialment, els patrocinadors Ajuntament de Dénia, Eroski i Central Phone; els col·laboradors Somesport.com, Ràdio Dénia SER, PortalMás, Canal 37 MATV, Las Provincias, Todo Deporte, Levante, Canfali Marina Alta, Cicles Desnivell, Comercial GD, Mi Fisioterapeuta, Escala, Joyeria Kilate, Restaurante Lugano, Restaurante El Port, Pons Materiales de Construcción, Denilandia, Flores Manolita, Floristeria Mandarina, Casa de las Medias, Xaloc Pesca, Fincad, El Buho Estudio Creativo & Impresión, Esports Colau, Sanct Bernhard- Herboristeria, Telepoliza, Coca-Cola, Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, Policia local, Protecció civil i Creu roja.