13 de desembre del 2008

Aina Fornés, plata provincial absoluta en salt de llargada i 60 m l

13-12-08. Dissabte passat es va celebrar a Elx el Campionat Provincial Absolut Trofeu Garcia Galera. Del Club d'Atletisme Balèaria Diànium va prendre part Aina Fornés, que encara que és de la categoria cadet podia competir en algunes proves, que coincideixen amb la seua categoria. Va participar en 60 m llisos i salt de llargada.

Primer va prendre part en les semifinals de 60 m llisos on d'una forma sorprenent va obtindre la segona millor marca de les atletes que optaven al premi provincial, ja que hi havia dues atletes murcianes que participaven fora de concurs. Aina va fer 8,36 segons, a 6 centèsimes de la mínima pera participar en el campionat d'Espanya cadet, que està en 8,30.

A partir d'aquest moment va començar a caure una lleugera pluja, que per moments es feia intensa, va augmentar el fred i això va dificultar molt l'actuació dels atletes i va impedir obtindre millors marques. Aina va participar en el salt de llargada, on amb un salt de 4,78 m va obtindre la segona plaça, medalla de plata provincial absoluta, amb el premi d'un lot de productes nadalencs donats per l'empresa Garcia Galera, patrocinadora del campionat.

Més tard, sota una molesta pluja i un fred considerable de 8ºC, es va disputar la final de 60 m llisos, on Aina va consolidar la seua segona posició, subcampiona provincial absoluta, però amb les condicions meteorològiques adverses no va poder millorar la marca; va fer 8,40 s