13 de desembre del 2008

Maria Perelló 2a i Natascha Lukacs 3a en 2000 m llisos en el campiona provincial infantil

13-12-08. El dissabte passat, en la pista d'atletisme d'Alacant es va celebrar la primera jornada del campionat provincial d'Alacant en les categories infantil i aleví.

Del Club d'Atletisme Baleària Diànium va haver una bona participació.

En la cursa de 2000 m llisos, en la categoria infantil femení, Maria Perelló va quedar subcampiona provincial amb una millor marca personal de 7:58. Immediatament darrere d'ella, en 3a posició, va entrar Natascha Lukacs amb un temps de 9:24 en la que va ser la seua primera competició en pista.

En la cursa de 1000 m llisos, en la categoria aleví masculí, Adrian Carpi va arribar en 8a posició. En la mateixa cursa, en la categoria femenina, l'atleta Emma Fornés va quedar 9a amb una marca de 4:19.05 i Lua Fernández 12a amb una marca de 4:22.04.

En 500 m llisos infantil femení, Victoria Ramirez va quedar en 8a posició de la seua serie en la seua primera competició en pista.

Per últim, Malena Vázquez va quedar 2a de la seua serie en la prova de 60m tanques.