Aina Fornés, 3a absoluta en el Memorial Natalia Marco i primera en 60 m tanques cadet
Maria Perelló, 2a en 500 m llisos infantil

20-12-08. Dissabte passat, de matí, atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium, acompanyats per les seues entrenadores Gema Molero i Maribel Mira, van participar en Alacant en el tradicional Memorial Natalia Marco.

Primer van participar les categories menors en un control per a les categories aleví, infantil i cadet.

En la prova de 500 m llisos infantil, Maria Perelló va quedar en 2a posició i va obtindre com a premi una motxilla de la marca Kondy sport. En aquesta prova també van prendre part Victoria Ramírez i Natascha Lukacs.

Després van començar les proves de tanques. En la categoria infantil va participar Malena Vázquez. En la categoria cadet van prendre part Alba Sánchez i Aina Fornés, que va ser la guanyadora de la prova i també va rebre el premi de la motxilla. Aina va fer 9,88 s, millorant en 5 centèsimes la seua marca que havia obtingut el mes passat en l'encontre d'Águilas.

En acabant, van començar les proves del Memorial Natalia Marco. Es tracta d'una competició de velocitat, 60 m llisos i 200 m llisos, de categoria absoluta, on poden prendre part els atletes, de la categoria cadet en avant, amb llicència federada.

Primer es van fer les sèries classificatòries de 60 m llisos, on va participar Aina Fornés, que es va poder classificar per a la final.

Després es van disputar les sèries de 200 m llisos, on va participar Cristina Bertomeu.

En la final de 60 m llisos, Aina es va classificar en segona posició.

El trofeu Natalia Marco es dóna a les millors marques de la final del 60 i del 200. Aina Fornés va obtindre el tercer premi, per punts de la IAAF després de les dues guanyadores de cada prova. Molt bon resultat, tenint en compte que competia amb atletes de categoria absoluta