6 de desembre del 2008

XVI cursa del Raval a Gandia

Emilio Vizcaya i Maxine McKinnon, vencedors absoluts de la cursa del Raval a Gandia
També guanyen a les seues categories Juan Martínez, Miquel Piera i Maria Perelló

06-12-08. Dissabte passat es va celebrar a Gandia la XVI edició de la tradicional cursa del Raval. Hi va haver una bona participació d'atletes del C.A. Baleària Diànium, amb molt bons resultats.

El guanyador absolut de la prova va ser Emilio Vizcaya, amb un temps de 34:44, sobre una distància de 10.200 m. La taxa de 3:13 per km que va fer Emilio deixa clar el bon estat de forma en què es troba.

Maxine McKinnon va aconseguir la victòria, no només en la seua categoria de veteranes B, sinó també en la categoria absoluta femenina, vencent a moltes bones corredores més jóvens; Maxine va fer un temps de 38:49.

Juan Martínez va ser també el guanyador de la categoria veterans B amb 36:33. Van participar també en la cursa reina Dionisio Cheli 28è veterà B amb 45:00, Perfecto Puig amb 50:19 i Lluïsa Miralles 10a absoluta femenina amb 50:20.

En les categories menors també va haver molt bons resultats: En la categoria cadet, sobre un circuit de 3500 m, Miquel Piera va quedar 1r amb un temps de 13:21, Manel Mas 3r amb 14:00 i Ivan Perelló 5è amb 15:51. En infantil femení, amb 1800 m, Maria Perelló va ser 1a amb 7:14 i Patricia Mas 5a amb 8:10. En aleví femení, Lua Fernández va quedar en 5a posició. En benjamí femení, María Escortell 5a i en piponets masculí Roberto Carrió, va quedar 3r