7 de desembre del 2008

C.A. Diànium amb la Selecció d'Alacant a Águilas

07-12-08. El C.A. Baleària Diànium va participar en l'Entontre Múrcia-Madrid-Alacant per a les categories cadet i juvenil celebrat a la localitat murciana d'Águilas, diumenge passat. Entre els convocats estaven els atletes del Diànium Evaristo Ramírez, Aina Fornés, Saúl Díaz, Raúl Bertomeu i Cristina Bertomeu, que van acudir acompanyats de l'entrenadora del club Maribel Mira. També estava convocat Marc Pastor, que finalment no hi va poder assistir.

El primer a participar va ser Evaristo Ramírez, en la prova de 3000 m llisos, en la que va ser la seua primera participació en una competició federada. El resultat va ser molt bo. Va quedar en 4t lloc, amb un temps de 10:40

Després Aina Fornés va prendre part en la prova de salt d'alçada, amb una marca discreta, 1,30 m, ja que li va coincidir amb la prova de 60 m tanques. En la prova de 60 m tanques Aina va ser la guanyadora, amb un temps de 9,91 s, aconseguint, per tant, en la seua primera participació de la temporada, la mínima necessària per a participar en el campionat d'Espanya cadet que es celebrarà a Oviedo els dies 20 i 21 de març del 2009.

A continuació, Saúl Díaz va participar en la prova de 300 m llisos. Era la primera vegada que realitzava aquesta prova i va aconseguir una bona marca de 45 segons.

Després va participar Raúl Bertomeu, en la prova de 1000 m llisos; encara que portava alguns dies constipat i el seu estat físic no era l'òptim, va aconseguir una marca de 3:30,26.

Per a finalitzar, Cristina Bertomeu, l'única participant del nostre club en la categoria juvenil, va tindre una bona actuació; va participar en la prova de 400 m llisos amb una marca de 1:09,36 i 200 m llisos, amb una marca de 30,25 segons.