30 de desembre del 2008

Emilio Vizcaya 4t en la Sant Silvestre de València

30-12-08. (Todo Deporte) El corredor del CA Diànium Emilio Vizcaya va finalitzar en quarta posició en la Sant Silvestre de València disputada dimarts passat, que va complir en aquesta edició el quart de segle i que va congregar a unes 10.000 persones. El corredor d'El Verger ha declarat haver realitzat la seua millor carrera a pesar de no guanyar-la, ja que va realitzar els 4km 800 metres, en un temps de 13:15, a 2.47 el quilòmetre, una barbaritat, i traient tot just 9 segons al tercer classificat, José Antonio Redolat, quasi res. Segon classificat va ser Hicham Echaimi amb 13:06 i primer el migfondista argentí i mundialista amb el seu país en Osaka (Japó) Javier Carriqueo, amb un temps de 12:55. En fèmines es va imposar l'atleta marroquina d'Alacant Malika Asahssah amb un temps de 14:12, que va batre el record de la prova.
---
Van defensar els colors del Club d'Atletisme Baleària Diànium també uns altres atletes en aquesta multitudinària prova, amb diferència, la de major participació del País Valencià en tot l'any: Juan Martínez, que va fer molt bona cursa, sempre en els llocs de cap, Lluïsa Miralles, Aina Fornés, l'entrenadora Maribel Mira, Xelo Català i Vicent Fornés