18 d’octubre del 2009

Aina Fornés campiona d'Espanya cadet de 300 m tanques. També aconsegueix en 4t lloc en Salt d'alçada
Miquel Piera 15è en 3000 m llisos

17/18-10-09. Una planificació perfecta del seu entrenament per part de la seua entrenadora Maribel Mira unida a unes qualitats físiques i mentals excel·lents de la jove atleta del Club d'Atletisme Baleària Diànium van fer que Aina Fornés arribara al campionat d'Espanya d'aire lliure en el millor estat de forma possible.

El dissabte de matí va guanyar la seua semifinal amb molta autoritat, amb un temps de 47.10 s, la millor marca de les 27 participants en les 4 semifinals, cosa que li va donar el pas a la final amb molt bones sensacions.

De vesprada, va participar en la final de salt d'alçada. Aina partia amb la 10a millor marca de les 15 participants i des del descans estival no havia tingut un entrenament específic de salt d'alçada, ja que s'havia centrat més en la prova de 300 m tanques, però va sorprendre a tots quan anava superant una darrere de l'altra les alçades dels llistons, fins a l'1.58, que li va suposar millorar la seua marca personal i aconseguir el 4t lloc, empatada amb la 3a; únicament la suma dels nuls anteriors li van impedir aconseguir la medalla.

Diumenge de matí, es va disputar la final de 300 m tanques; Aina va portar un ritme molt fort des del començament i en arribar a la recta final es va vore que era la més forta de totes les participants. Va guanyar la final amb un temps de 46.11 s, que li suposa una nova marca personal i el títol de Campiona d'Espanya cadet.

De vesprada, Miquel Piera va participar en la prova de 3000 m llisos. L'atleta del Club d'Atletisme Baleària Diànium entrenat per Antonia Sanmiguel arribava al campionat amb la 14a millor marca dels participants i no va poder igualar la seua marca; va acabar en la 15a posició amb un temps de 10:08.13.

Podeu vore tots els resultats, fotos i vídeos de la competició en la web del campionat http://sites.google.com/site/campionatcadet2009
Vídeos d'Aina: Alçada ( 152 - 155 - 158/161 ) - 300 m tanques ( Final )
Vídeos de Miquel al 3000 m llisos: Primera part de la cursa - Segona part