15 d’octubre del 2009

Aina Fornés i Miquel Piera, al campionat d'Espanya cadet


15-10-09. La Federació Espanyola d'Atletisme ha fet pública la llista definitiva d'atletes acceptats per a participar en el Campionat d'Espanya Cadet Individual d'Aire Lliure del proper cap de setmana al Prat de Llobregat. En ella hi ha, finalment, dos atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium.


Aina Fornés ja tenia confirmada la seua assistència, en haver fet la mínima per a participar en 300 m tanques, 100 m tanques, els salts d'alçada i de llargada i les proves combinades, tot i que només pot fer dues proves i considerant les seues preferències i l'horari de la competició, finalment participarà en 300 m tanques i en salt d'alçada.


Miquel Piera no havia pogut aconseguir la marca mínima de 9:25 en 3000 m llisos, però la Federació Espanyola ha acceptat la participació d'alguns atletes més, i els seus 9:43.70 li han permès entrar en la repesca.

A Manel Mas li faltaven només 94 cm per arribar als 42 m necessaris en llançament de martell, i tot i que estava el segon en la "llista d'espera", malauradament no ha pogut entrar finalment en la llista d'admesos.