24 d’octubre del 2009

Presentació del Club per a la temporada 2009-2010

24-10-09. El Club d'Atletisme Baleària Diànium es va presentar el passat dissabte, de vesprada, a bord del vaixell Patrícia Olívia de la companyia Baleària.

Esperàvem comptar, com l'any passat, amb la presència de Pepa Font, Regidora d'Esports, que al matí en el cross escolar ens havia confirmat la seua voluntat de vindre a la nostra presentació, però que finalment, no va poder acudir per un problema familiar imprevist.

En el transcurs de la presentació, el club va aprofitar l'ocasió per a fer un un agraïment públic a la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia i a la Fundació Baleària, el principal espònsor del club; també a les altres entitats i empreses col·laboradores, en especial la Fundació Esportiva Dénia i Supermercats Más y Mas.

Es va fer la presentació del cos tècnic, els atletes de base i els atletes d'elit.

El club va voler fer un senzill homenatge a la seua atleta Aina Fornés, que s'ha proclamat campiona d'Espanya en la prova de 300 m tanques i a les entrenadores del club Antonia Sanmiguel i Maribel Mira.

L'acte va acabar amb unes paraules de Ricard Pérez, en representació de la Fundació Baleària i la Fundació Esportiva Dénia, i el nostre president Miquel Piera.