10 d’octubre del 2009

Aina Fornés dos ors, Manel Mas plata, Raúl Bertomeu i Miquel Piera bronze al Critèrium Autonòmic Cadet


10-10-09. El passat dissabte, de vesprada, el va disputar a Gandia el Critèrium Autonòmic Cadet, l'antic Campionat Autonòmic Federat. El Club d'Atletisme Baleària Diànium va participar amb 6 atletes, acompanyats per l'entrenadora Maribel Mira.


Aina Fornés va participar en dues proves i es va emportar els dos ors. En 300 m tanques va guanyar la cursa amb total autoritat sobre les seues competidores, amb un temps de 47.36 s. En salt d'alçada va superar el llistó a 1.50.


Manel Mas, en martell, es va emportar la medalla de plata, en llançar l'artefacte a 39.22 m


Raúl Bertomeu va obtindre la medalla de bronze en 1500 m obstacles, amb un temps de 5:51.30. També va participar en la prova de triple salt, però se la va haver de deixar a mitges per anar a córrer els obstacles, i només va poder fer un salt de 10.64 m i quedar en 9a posició.


Miquel Piera també va obtindre la medalla de bronze en 3000 m llisos, amb un temps de 10:45.7


Alba Sánchez, en 100 m tanques, va quedar en 8a posició (3a de la seua sèrie) amb un temps de 19.95 s


Belén Moreno va participar en llançament de pes, i amb un llançament de 6.39 vaquedar en 4a posició.

Després d'aquesta competició, la temporada oficial 2008-09 acabarà la setmana que ve amb el Campionat d'Espanya Cadet Individual que es celebrarà en la localitat catalana d'El Prat de Llobregat. Aina Fornés, que té la mínima pera participar en 100 m tanques, 300 m tanques, salt de llargada, salt d'alçada i proves combinades, juntament amb la seua entrenadora Maribel Mira han decidit que ho farà en les proves de 300 m tanques i salt d'alçada; els bons resultats en aquest critèrium en les mateixes proves, els donen esperances d'obtindre bons resultats en El Prat. Manel Mas i Miquel Piera, que han quedat a poca distància de la mínima, no han pogut assegurar encara la seua presència en El Prat i estan a l'espera que la Federació Espanyola d'Atletisme faça pública la llista definitiva de participants.