10 de gener del 2010

Aina Fornés campiona autonòmica de combinada cadet
Obté també la mínima de 60 m tanques per a participar en el campionat d'Espanya

10-01-2010. Diumenge passat, de matí va tindre lloc el Campionat Autonòmic Cadet de Proves Combinades en Pista Coberta, en el Palau Lluís Puig de València. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium va prendre part Aina Fornés, amb molt encert, ja que va acabar emportant-se a casa la medalla d'or i amb ella el títol de campiona autonómica.

La competició consisteix en les proves de 60 m tanques, llançament de pes, salt de llargada i 60 m llisos. Aina va obtindre la millor marca de les participants en totes les proves, excepte el llançament de pes, on justament, va obtindre la pitjor marca de totes les participants. Les marques d'Aina en aquestes proves van ser 9.31 s en 60 m tanques, 6.37 m en llançament de pes, 4.96 m en salt de llargada i 8.32 s en 60 m llisos. Va millorar la seua marca personal en 60 m tanques, en 60 m llisos i en la puntuació total de la combinada.

Al final, la nostra atleta es va endur la victòria en la combinada amb un total de 2369 punts, amb 200 punts d'avantatge sobre la segona classificada, del València Terra i Mar, i quasi 300 sobre la tercera, del Guadassuar.

Aina va aconseguir la mínima per a participar en el proper Campionat d'Espanya Cadet en Pista Coberta, que tindrà lloc a Oviedo els dies 6 i 7 de febrer, en la prova de 60 m tanques, la que millor se li dóna. En altres dues proves es va quedar fregant aquesta mínima, ja que en salt de llargada només li van faltar 4 cm i en 60 m llisos a penes 2 centèsimes de segon. A més a més, els 2369 punts aconseguits en la combinada, amb tota seguretat, li donaran també el pas al campionat d'Espanya en aquesta especialitat on poden participar les 12 millors marques del rànquing espanyol.