30 de gener del 2010

Aina Fornés doble campiona autonòmica cadet (60 m tanques i salt de llargada)


30-01-2010. Dissabte passat va tindre lloc el Campionat Autonòmic Individual Cadet en el Palau Lluís Puig de València i no hi van faltar els atletes d'aquesta categoria del Club d'Atletisme Baleària Diànium.

El millor resultat dels atletes del club va ser el que va aconseguir Aina Fornés, que va aconseguir dos campionats autonòmics. En la prova de 60 m tanques va aconseguir la victòria amb una marca espectacular, rebaixant en 35 centèsimes la seua marca personal; va fer 8.96 s, la millor marca autonòmica del últims anys i una de les millors marques espanyoles de la categoria. En la prova de salt de llargada, va quedar també la primera amb una marca de 5.02 m, que és també mínima per al campionat d'Espanya cadet, que tindrà lloc el proper cap de setmana a Oviedo. Amb aquesta, Aina té la mínima per a participar en tres proves: 60 m tanques, salt de llargada i proves combinades.


Raúl Bertomeu va participar en la prova de salt de llargada, amb molt bon resultat; va aconseguir una marca de 5.12, millor marca personal, que el va permetre entrar en la millora i quedar dels 8 primers. També va participar en la prova de 600 m llisos amb un temps de 1:40


Saúl Díaz va quedar 2n en la seua sèrie de 60 m llisos, amb una marca de 8.11, millorant la seua marca personal en 9 centèsimes.


Francesc Monfort, en salt d'alçada, va fer una marca de 1.54 a només 1 cm de la seua millor marca, en el primer campionat autonòmic en què va participar.


Alba Sánchez va quedar 5a en la seua sèrie de 60 m tanques.


Borja Català va fer molt bon paper en la prova de 1000 m llisos, en la seua primera participació en un campionat autonòmic.


Miquel Piera va participar en la prova de 3000 m llisos.


Laia Far va participar en la prova de 60 m llisos.