23 de gener del 2010

Competicions del cap de setmana
Emilio Vizcaya 2n en el Campionat Autonomòmic de Cross per Equips

Divendres. Palau Lluís Puig
22-01-2010. Divendres passat Marc Pastor va participar en un control de pista coberta en el Palau Lluís Puig de València, i ho va fer amb molt bon resultat. Va participar en la prova de 400 m llisos. Marc va prendre la iniciativa en la seua sèrie i va estar estirant del grup amb l'objectiu d'aconseguir una bona marca; al final, va pagar l'esforç i el va avançar un altre atleta. Va fer un temps de 54.01, millorant la seua marca personal en 24 centèsimes.

Dissabte. Petrer
23-01-2010. Dissabte, de vesprada, tres atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium es van desplaçar a Petrer per a participar en el Campionat Provincial Júnior i Promesa. Aina Fornés va participar, fora de concurs, en les proves de 60 m tanques i salt de llargada; en 60 m tanques va fer 9.43 s i en salt de llargada, 4.91 m. Cristina Bertomeu va participar en 200 m llisos amb una marca de 30.45 s; i Raúl Bertomeu, en salt de llargada va fer una marca de 4.85 m.

Diumenge. Torrevella
24-01-2010. Diumenge de matí, a Torrevella, en el Parc Natural de la Mata, va tindre lloc el Campionat Autonòmic de Cross per Equips, on es van desplaçar alguns atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium.
Emilio Vizcaya va participar a títol individual, en el cross curt, amb molt bon resultat, ja que va quedar en segona posició, només superat per Jordan Santos, del C.A. Benacantil Puerto de Alicante. Emilio va fer els 3820 m del recorregut amb un temps de 11:13, a una mitjana de 2:56 el km. Aquest resultat ens dóna moltes esperances que Emilio pot fer molt bon paper en el Campionat Autonòmic Individual de Cross que es disputarà el proper 28 de febrer a l'Alcúdia.
En el cross llarg, sobre un circuit de 9960 m, Vicent Mas va quedar en una excel·lent 16a posició amb un temps de 32:40, a 3:17 el km.
El la prova per a veterans, Juan Martínez va fer un temps de 26:50
En la prova cadet, va participar Miquel Piera, formant part de l'equip del C.A. Benacantil Puerto de Alicante, al qual està associat el Diànium en xics per a la present temporada. Miquel va ser el primer membre de l'equip a entrar en meta, va quedar en 9a posició amb un temps de 18:15 sobre un circuit de 4980 m