10 de gener del 2010

Emilio Vizcaya, vencedor al Cross de la Garrofera (Guadassuar)


10-01-2010. Diumenge de matí es va disputar la XVI edició del tradicional Cross de La Garrofera, en la localitat valenciana de Guadassuar. Fins allí es va desplaçar una representació del Club d'Atletisme Baleària Diànium.

En la carrera absoluta, sobre un circuit de 11000 m, Emilio Vizcaya va traure el millor del seu potencial per a fer-se amb la victòria, amb un temps de 33:32, per davant de David Parrilla (Delta Valencia C.A.) i Abdilhaj Samihd (C.A. L'Alcúdia), que el van acompanyar en el pòdium

En la mateixa cursa, Vicent Mas Leyda va quedar 8è amb un temps 34:19; un resultat excel·lent que li dóna molt bones expectatives per a aquesta temporada de cross que tindrà els seus moments més importants en les pròximes setmanes. El seu ermà, Juan Antonio Mas Leyda no va poder prendre l'eixida per causa unes molèsties als bessons, mentre feia l'escalfament.

En la categoria cadet masculí, sobre un circuit de 4400 m, Miquel Piera va quedar el 13è amb un temps de 15:57 i el 20è va ser Raúl Bertomeu amb un temps de 16:09.