2 de gener del 2010

Emilio Vizcaya, Lluïsa Miralles i Maria Perelló, guanyadors en la Sant Silvestre de Benissa

02-01-10. Dissabte passat, una representació d'atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium van participar en la VIII Sant Silvestre de Benissa i es van emportar 3 primers llocs, un tercer i molt bon sabor de boca.

Emilio Vizcaya va ser el guanyador de la cursa absoluta amb un temps de 10:45 sobre un recorregut costerut de 3.500 m. En categoria sènior femenina, la guanyadora va ser Lluïsa Miralles, també del nostre club. També hi va participar Miquel Piera, que malgrat ser de la categoria cadet, va voler prendre part en la cursa absoluta i ho va fer molt bé, ja que va quedar en 9a posició amb un temps de 12:00.

Sobre un circuit de 1500 m, es van disputar les curses de les categories infantil i cadet. Maria Perelló va ser la guanyadora en la categoria infantil femenina i Borja Català va quedar 3r en la categoria de cadet masculí