1 de gener del 2010

El C.A. Diànium organitzarà el campionat provincial d'equips absolut


09-01-2010. El proper dissabte, 9 de gener, el Club d'Atletisme Baleària Diànium organitzarà el campionat provincial d'equips absolut de la temporada d'hivern. Per a poder portar-ho a cap, el Club comptarà amb la col·laboració, com sempre, de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, per a poder organitzar les proves en la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal. Però aquesta vegada, per tal de poder fer la prova de salt amb perxa, col·labora també la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Pego, ja que aquesta prova es farà en la pista d'atletisme de Pego.

Les proves en la pista de Dénia tindran lloc des de les 16:30 fins a les 19:30 en què es donaran els trofeus als 3 primers equips classificats en les categories masculina i femenina. La prova de salt amb perxa es farà a les 16:30 en la pista d'atletisme de Pego.

En aquesta competició, el Club d'Atletisme Baleària Diànium té previst presentar dos equips, per a participar tant en la categoria masculina, com femenina. Aquest fet és una gran notícia, ja que no havia ocorregut mai, abans, en la història de l'atletisme de Dénia.