19 de juny del 2010

Vicent Mas i Juan Martínez vencedors del 14è Circuit a Peu de la Marina Alta

19-06-2010. Amb la cursa de Benissa, s'ha acabat el circuit a peu de la marina i l'organització va fer públics els resultats globals del circuit on, amb un sistema de punts, es premia tant els bons resultats en cada cursa, com la participació en el major nombre de curses del circuit.

El millor resultat dels atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium va ser el que van aconseguir Vicent Mas que que va ser el guanyador de la categoria sènior masculí amb un total de 8398 punts i Juan Martínez també guanyador de la categoria Veterans B masculí amb 8400 punts

Juanan Mas i Encarna Cardona van quedar 4ts en les seues categories sènior masculí i femení, amb 8381 i 8384 punts, respectivament.

Altres resultats dels atletes del club: Maxine McKinnon 26 veterana B, Jaime Avargues 27 vaeterà C, Pedro Picazo 28 veterà C, Aida Pérez 46 sènior femení i Paco Muñoz 48 veterà A.

El Club d'Atletisme Baleària Diànium va quedar en la posició 26 per clubs.