XII Cursa Popular de Benissa

Vicent Mas vencedor absolut de la XIII Cursa Popular de Benissa
Juanan Mas tercer
Juan martínez i Manel Mas vencedors en les seues categories

19-06-2010. Dissabte passat de vesprada, en la XII Cursa Popular de Benissa els atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium van pujar 6 vegades al pòdium; 3 d'ells al caixó més alt.

Vicent Mas va guanyar la cursa absoluta amb solvència; va fer els 9200 m del recorregut costerut en 32:00, a 3:29 el km, traient-li 17 segons al segon classificat Juan Antonio Fernández del C.A. Benidorm i 19 segons al seu germà i company d'equip Juanan Mas que va ser tercer.

Juan Martínez va quedar primer en la categoria veterans B amb un temps de 33:57; Encarna Cardona 5a sènior amb 43:32 i Paco Muñoz, amb 43:32.

En la categoria cadet masculí, Manel Mas va quedar primer amb molt d'avantatge sobre els seus contrincants.

En benjamí femení, Emma Durut primera, Alicia Vicens 7a i Marina Collado 15a.

En aleví femení, Emma Fornés tercera, i Lua Fernández 7a.

En infantil femení, Natascha Lukacs 4a i Patrícia Mas 43:32 6a.