XII Volta a Peu d'Ondara

Maxine McKinnon guanyadora absoluta de la Volta a Peu d'Ondara
Juanan Mas 5è de la general
Juan Martínez, Emma Fornés, Manel Mas i Emma Durut pòdiums en les seues categories

12-06-2010. En la XII Volta a Peu d'Ondara van participar una bona colla d'atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium, que es van endur un total de 5 trofeus.

Maxine McKinnon va ser la guanyadora, no només en la seua categoria veteranes B, sinó també en la classificació general femenina; va fer els 9,5 km del recorregut en 36:09. Juanan Mas va quedar a un pas del pòdium; 5è de la general i 4t en la categoria sènior masculí, amb un temps de 32:53. Juan Martínez, primer en la seua categoria veterans B, amb un temps de 34:46. També van participar Encarna Cardona, 6a sènior femení amb 43:13, Paco Muñoz amb 43:12 i Vicent Fornés amb 53:10

En les categories menors va haver també molt bons resultats: Emma Fornés 2a en aleví femmení, Manel Mas 2n en cadet masculí, Emma Durut 3a en benjamí femení, Lua Fernández 4a en aleví femení, Alicia Vicens 7a en benjamí femení, Patricia Mas 7a en infantil femení i Darío Rodríguez 17è en benjamí masculí.