5 de juny del 2010

Vicent Mas vencedor absolut en la XIII Cursa Popular Jesús Pobre
Juan Martínez 1r en veterans B, Daniel Castillo 2n en prebenjamí i Emma Durut 3a en benjamí

05-06-2010. Aquests atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium van participar dissabte passat en la XIII Cursa Popular Jesús Pobre.

Vicent Mas Leyda va ser el guanyador absolut de la prova reina. Va fer els 9300 m de la prova en un temps de 32:04, a una mitjana de 3:27 el km. El seu germà Juanan Mas va estar a poc de pujar al podi ja que va arribar en 4t lloc amb un temps de 32:57, a molt pocs segons del tercer. Juan Martínez va ser el guanyador en la categoria veterans B, amb un temps de 34:50. Encarna Cardona també va arribar en 4t lloc, amb un temps de 42:24; i Paco Muñoz va fer un temps de 42:52.

En les categories menors, Daniel Castillo va quedar 2n en la categoria pre-benjamí masculí, Emma Durut 3a en benjamí femení Emma Fornés 4a en aleví femení i Darío Rodríguez 18è en benjamí masculí.