18 de desembre del 2010

Aina Fornés comença la temporada amb dos mínimes en el Lluís Puig

18-12-2010. Dissabte passat va tindre lloc en el palau Lluís Puig de València el Critèrium Autonòmic de Proves Combinades, en què participaven atletes de les diferents categories, des de juvenil fins a sènior, i va comptar amb la participació destacada de les atletes del del Playas de Castellón Bárbara Hernando i Ana Capdevila, vigents campiones d'Espanya absolutes en aire lliure i pista coberta, respectivament.

Aina Fornés es va estrenar en la categoria juvenil amb aquesta competició. En la prova de 60 m tanques va fer un temps 9.23, en salt d'alçada va fer 1,55m, en llançament de pes, amb la bola de 4 kg, va fer 5,85 m, en salt de llargada va fer 4,65 m i en 800 m llisos, va anar estirant del grup des de la línia d'eixida i va fer un temps de 2:29,10. En el conjunt de les proves combinades va obtindre una puntuació de 2972 punts i va quedar campiona en la seua categoria.

Amb aquesta competició, l'atleta del C.A. Baleària Diànium va obtindre dues marques mínimes per al campionat d'Espanya juvenil: en 60 m tanques i salt d'alçada. En el conjunt de la combinada no hi ha una marca mínima, sinó que, arribat el moment, la federació espanyola selecciona els participants que han acreditat millors marques durant la temporada, i tot fa pensar que amb la marca aconseguida per Aina té la participació assegurada també en aquesta prova.