19 de desembre del 2010

Vicent Mas 5è en el cross de Benicarló

19-12-2010. Diumenge dematí es va disputar el Cross de Benicarló, puntuable per al Circuit Autonòmic de Camp a Través. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium va participar Vicent Mas, amb un resultat excel·lent. Va quedar en 5a posició. Va fer els 4330 m del recorregut en un temps de 30:47, a 3:08 el km. El seu germà Juanan Mas va intentar acabar la prova, després d'una lesió que l'ha mantingut fora de la competició durant unes setmanes, però s'hi va ressentir i no va poder acabar la prova.

Amb aquest resultat, Vicent manté les seues possibilitats de classificar-se, per punts del circuit, per a participar en el campionat d'Espanya de Cross, que tindrà lloc en la localitat zamorana d'Haro a finals del mes de febrer.