6 de desembre del 2010

Vicent Mas 5è en la Cursa a Peu al Raval de Gandia
Jonasz Durut primer en infantil i la seua germana Enma tercera en aleví

06-12-2010. El dia de la Constitució, com és tradicional, va tindre lloc a Gandia la XVIII Cursa a Peu al Raval.

A les 11:30 s'iniciava la cursa gran, de 10.400 m. El primer dels nostres en arribar a meta va ser Vicent Mas, en 5è lloc absolut, amb un temps de 35:15, a un ritme de 3:20 el km. També van participar Jorge Castillo amb 49:48, Víctor Barber amb 58:54, Vicent Fornés amb 59:16 i Xelo Català amb 1:03:34

Abans, havien tingut lloc les curses de les categories menors, on van arribar els millors resultats per als atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium. Els germans Durut Zacore van tindre molt bons resultats; Jonasz va ser el guanyador en la categoria cadet masculí; Enma va quedar tercera en aleví femení i Avahn va quedar 7è en infantil masculí. David i Daniel Castillo Benítez van tindre també molt bon resultat en la categoria aleví masculí.