31 de desembre del 2010

El C.A. Baleària Diànium en les curses de Sant Silvestre dels diferents pobles

En aquestes festes de Nadal tenen lloc a molts pobles curses populars dedicades a l'últim dia de l'any, Sant Silvestre. En elles hi ha hagut molta participació dels atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium.

Sant Silvestre d'Altea
26-12-2010. L'endemà de Nadal, va començar amb la 3a Sant Silvestre d'Altea. En ella van participar Aïda Pérez que va fer els 4,9 km del recorregut amb un temps de 23:47 i Ricard Pérez que ho va fer amb 24:50.

Vicent Mas, guanyador absolut en la Sant Silvestre de Benissa
30-12-2010. Dijous, es va celebrar la 9a Sant Silvestre Vila de Benissa, sobre un recorregut molt dur amb contínues pujades i baixades, de 4.200 m. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium hi va haver una bona participació: Vicent Mas va ser el guanyador absolut de la cursa amb un temps de 13:18, amb 20 segons d'avantatge sobre el segon classificat, Ignacio Cardona. Miquel Piera va quedar el 8è de la general, 2n de la seua categoria, amb un temps de 14:36, Emilio Vizcaya 10è amb 14:42. També hi van participar Aïda Pérez, Xelo Català, Vicent Fornés... i segurament alguns més; com que no s'han publicat les classificacions, només podem dir els atletes de què el club té constància de la seua participació. Si sabeu d'algú més que hi va participar, envieu un correu a cadianium@gmail.com i ho actualitzarem en la web del club (en la secció de notícies i en el rànquing de populars).

Sant Silvestre Pegolina
31-12-2010. Divendres, a Pego, en la 1a Sant Silvestre Pegolina, sobre un recorregut de 6.150 m, van prendre part Cristina Bertomeu amb 32:54 , Aina Fornés amb 32:54, Ricard Pérez amb 32:59, Xelo Català amb 35:28 i Vicent Fornés amb 35:28.