12 de desembre del 2010

Maxine McKinnon tercera absoluta en la I Marató Internacional de Castelló

12-12-2010. Maxine McKinnon va quedar 3a en la classificació absoluta femenina en la I Marató Internacional de Castelló que va tindre lloc diumenge passat. Aquesta ha sigut la primera marató completa que ha corregut aquesta temporada l'atleta del Club d'Atletisme Baleària Diànium va millorar la seua marca personal amb un temps de 2:48:56 i va quedar 3a absoluta per darrere de dues atletes etíops i primera en la seua categoria W50. La prova va tindre una participació nombrosíssima, amb 2292 atletes arribats a meta, entre els quals, Chema Martínez va ser l'estrella nacional i va arribar en 7a posició.

Maxine ens explica la seua experiència, en la web de la seua entrenadora Ana Casares: http://www.anacasares.com/maxine20105