25 de juny del 2011

Aina Fornés amb la selecció valenciana absoluta 3a en el campionat d'Espanya de Federacions

25-06-2011. Dissabte passat va tindre lloc a Saragossa el Campionat d'Espanya de Federacions de 1a Categoria, on va participar Aina Fornés formant part de la selecció valenciana absoluta, que s'enfrontava a les seleccions de Catalunya, Andalusia, Galícia, Madrid, Castella i Lleó, Castella la Manxa i Aragó. La resta de federacions disputaven el campionat de segona divisió en Avilés.

En la prova del relleu 4x400, el combinat valencià en què participava Aina no va tindre molta sort i va quedar en 8a posició, amb un temps de 4:03,03.

L'atleta del Club d'Atletisme Baleària Diànium va participar també, fora de concurs, en la prova de 400 m llisos, on la forta calor, no li va permetre millorar la seua marca; va fer un temps de 1:00,96.

En aquesta competició van participar atletes molt importants que lideren el rànquing nacional absolut en les seues proves, com Angel David Rodríguez, Jackson Quiñónez, Javier Bermejo, Eusebio Cáceres, Borja Vivas, Amparo Cotán, Isabel Macías, Alessandra Aguilar, Berta Castells, destacant els enfrontaments que va haver en la prova de marxa masculina entre Paquillo Fernández i Jesús Ángel García Bragado i en el 800 femení entre Nuria Fernández i Elian Périz.

En la competició per equips, la selecció valenciana va aconseguir el 3r lloc amb 189,5 punts, per darrere de Catalunya i Andalusia.

Dels resultats d'aquest dia, baixen a segona divisió les federacions d'Aragó i Galícia i pugen a primera el País Basc i Astúries.