27 de juny del 2011

Aina Fornés en el campionat del món juvenil

06/10-07-2011. La setmana que ve, entre els dies 6 i 10 de juliol, tindrà lloc a la localitat francesa de Lille el Campionat del Món Juvenil, en què participarà Aina Fornés en la prova de 100 m tanques.

L'atleta del Club d'Atletisme Baleària Diànium va obtindre la mínima de participació en un control que va tindre lloc a Dénia el 5 de juny, quan va fer un temps de 14,17 s, i que va ser ratificada la setmana passada, quan la Federació Espanyola va publicar la llista d'atletes seleccionats.

Aina participarà en les eliminatòries de 100 m tanques el primer dia de competició, el dimecres 6 a les 9:05 del matí. Les semifinals i la final de la prova tindran lloc el dia 7 de vesprada.