19 de juny del 2011

Campionat d'Espanya juvenil d'aire lliure

Aina Fornés subcampiona d'Espanya en 100 m tanques juvenil
Queda també 8a en salt de llargada
Manel Mas 15è en llançament de martell



18/19-06-2011. El cap de setmana passat va tindre lloc el campionat d'Espanya juvenil d'aire lliure en la localitat catalana de Granollers. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium hi van participar Aina Fornés en les proves de 100 m tanques i salt de llargada i Manel Mas que participava per primera vegada en un campionat d'Espanya ho va fer en la prova de llançament de martell.

El dissabte de matí, Manel va participar en llançament de martell obtenint el lloc 15è amb un llançament de 45,41. Encara que no va poder millorar la seua marca personal, l'objectiu estava complit, que era arribar al campionat d'Espanya.

Aina va participar el diumenge de vesprada. Aina va guanyar la seua semifinal amb un temps de 14,31 s. En la final, amb vent en contra, va fer un temps de 14,34 s; va aconseguir la medalla de plata, en un final molt apretat amb la tercera classificada, per només 4 centèsimes de diferència. Amb l'objectiu acomplit de fer un bon resultat en 100 m tanques, va participar també en la prova de salt de llargada, al qual acudia amb la 10a millor marca de les participants. Va fer un millor salt de 5,31 m; encara que no va poder millorar la seua marca, va quedar en 8a posició.
Resultats complets: http://resultados.rfea.es/2011/resultados/airelibre/al_juvenil.pdf