12 de juny del 2011

Patrícia Mas subcampiona d'Espanya escolar en llançament de martell
Obté també la medalla de bronze per seleccions autonòmiques

11/12-06-2011. El passat cap de setmana es va celebrar el campionat d'Espanya escolar de la categoria cadet a Valladolid, en què participaven les 17 seleccions autonòmiques.

El Club d'Atletisme Baleària Diànium estava doblement representat per l'atleta Patrícia Mas en la prova de llançament de martell i l'entrenadora Antonia San Miguel formant part del cos tècnic de la selecció.

Patrícia va participar en la prova de llançament de martell amb molt bon resultat; va obtindre la medalla de plata individual amb una marca de 44,44 m i va donar molt bons punts a la selecció valenciana que, en categoria femenina, va obtindre la medalla de bronze amb 229 punts, a només 4 punts de la medalla de plata; mentre que la selecció masculina va quedar en segona posició amb 260 punts.
Resultats oficials complets: Proves individuals, Seleccions femenines, Seleccions masculines