26 de juny del 2011

Patrícia Mas 6a i Jonasz Durut 16è en el campionat d'Espanya cadet

25-06.2011. Dissabte passat es va celebrar el Campionat d'Espanya de la categoria cadet a Castelló. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium van participar Patrícia Mas en la prova de llançament de martell i Jonasz Durut en 1500 m obstacles.

Al matí va participar Patricia en la prova de llançament de martell obtenint el 5è lloc amb un llançament de 42,99 m; no va poder millorar la seua marca personal de 45,99 m.

A la vesprada va participar Jonasz en la prova de 1500 m obstacles en la qual van eixir 17 participants; va haver moltes empentes en l'eixida, cosa que va perjudicar al nostre atleta Jonasz i al final va entrar en el lloc 16 amb una marca de 4:44,99 lluny dels seus 4:37.

Amb aquesta competició s'acaba la temporada a l'aire lliure d'aquests atletes amb uns resultats molt satisfactoris, superant els seus objectius marcats al principi de temporada, aconseguint les mínimes per a participar en el Campionat d'Espanya.