9 de juny del 2013

Patricia López guanyadora absoluta en el Trail del Rebollar, a Requena

09-06-2013. Diumenge passat es va celebrar el primer Trail del Rebollar (Requena), cinquena prova del Circuit Trail València 2013. Amb una distància de 22,66 Km i un desnivell positiu aproximat de 743m.

La carrera va ser molt ràpida a causa de l'abundància de pistes forestals i de terreny poc tècnic, cosa que va propiciar que corredors ràpids i amb bones marques en asfalt, marcaren la diferència i el cap de la prova. Malgrat aquest terreny poc propici per a corredors amb un perfil més lent i purament de muntanya, el recorregut va ser bonic per l'abundància de boscos de pi i senderes molt favorables per a córrer.

Amb aquesta prova el Circuit Trail se'n va de vacances, intentant fugir de l'asfixiant calor que s'acosta, fins al pròxim 22 de setembre, quan tornarà amb el Trail de Chera.

Entre els 295 corredors que van prendre l'eixida, Patricia López va aconseguir el primer lloc femení absolut amb un temps de 02:05:44.

Per la seua banda, Andrés Martí va aconseguir el 6è lloc veterà masculí, 12è absolut, amb un temps de 01:51:00.