4 de juny del 2023

Campionat d'Espanya absolut de clubs de 2a divisió final B
Els dos equips del C.A. Baleària Diànium classificats
El C.A. Baleària Diànium organitzarà la final B de les xiques que tindrà lloc a Dénia

04-06-2023. El proper diumenge dia 4 de juny tindrà lloc el Campionat d'Espanya absolut de clubs de 2a divisió. Els dos equips del C.A. Baleària Diànium, el femení i el masculí, s'han classificat per poder-hi participar. És la primera vegada que es classifica l'equip de xics ja que fins ara, només s'havia classificat l'equip de xiques les dues temporades anteriors, les quals van viatjar fins Madrid en 2021 i a Alhama de Múrcia en 2022.

Esta vegada l'equip de xiques competirà a Dénia i el C.A. Baleària Diànium s'encarregarà de l'organització de la competició, amb l,'ajuda de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia. En canvi, els xics viatjaran fins a Tarragona per participar per primera vegada en este campionat.

Pel que fa a la final B femenina de Dénia, la competició començarà a les 10:30 del diumenge i acabarà a les 14:30 amb els relleus. Esteu tots convidats a vindre a animar a l'equip denier.

El C.A. Baleària Diànium segueix fent història portant els seus atletes i els seus equips cada vegada a més campionats i de més nivell.